Individuele behandeling

Een individuele behandeling begint met een uitgebreide intake. Ik luister naar jouw verhaal en waarom je naar mij toe bent gekomen. Tijdens de behandeling leg ik op zielsniveau contact met jou. Je kunt het zien als een gesprek met de ziel waardoor ik inzicht krijg in bepaalde patronen, angsten, pijn en emoties. Vervolgens maak ik een passend behandelplan. Je leert beter om te gaan met je angst, je leert je eigen emoties, gedachtes en patronen te begrijpen en krijgt inzicht in wie jij bent. Je komt terug bij jezelf en leert vertrouwen op jezelf.

Het bijzondere van mijn behandelingen is dat ik werk met een combinatie van klassieke homeopathie, energetisch werk en het therapeutische gesprek. Hierdoor werk je op verschillende vlakken aan jezelf en je angst. Met klassieke homeopathie en energetisch werk worden energetische blokkades opgelost, gaat je energie weer stromen en kan ongewenste energie opgeruimd worden. Het is een versnelde manier van dingen verwerken en loslaten. Als de ongewenste energie weg is, is er ruimte voor nieuwe positieve energie. Deze nieuwe energie zorgt ervoor dat je direct na de eerste energetische behandeling lekkerder in je vel zit. Door het therapeutische gesprek krijg je meer inzicht in jezelf en je patronen. Zo combineer ik het mentale proces met het emotionele, spirituele en energetische proces.

Hoe werk ik?

Tijdens de intake nemen we alles door wat belangrijk is voor jouw behandeling. Ik stem mijn behandeling af op jou als persoon. Ik bespreek wat ik voor je kan doen en leg uit hoe ik dit ga doen. Ik houd rekening met jouw wensen en behoeftes.

Tijdens de homeopathische behandeling brengen we in kaart waar je angsten uit bestaan. Welke angsten ervaar je, wanneer zijn deze angsten begonnen en wat is de oorzaak van je angsten. Aan de hand van dit gesprek schrijf ik een homeopathische middel voor. Dit middel zorgt ervoor dat je angsten afnemen, je meer vertrouwen krijg in jezelf en je lekkerder in je vel zit.

Ook kun je homeopathie inzetten naast een behandeling bij een psycholoog of specialist. Homeopathie kan bijvoorbeeld ondersteunend werken bij traumaverwerking. Je komt sneller en soepeler door je verwerking heen. Hierdoor krijg je meer vertrouwen in jezelf en komt in je eigen kracht te staan. Tijdens het therapeutische gesprek krijg in inzichten in je patronen en overtuigingen. Ik bied je lichaamsgerichte oefeningen aan, zodat je je lichaam en je grenzen beter aanvoelt. Zo kun je beter naar je lichaam luisteren en kun je thuis oefenen om meer aanwezig te zijn in je lichaam.

Tijdens de energetische behandeling lig je op een behandeltafel onder een dekentje. Ik werk grotendeels in je energieveld, waarbij ik je niet aanraak. Ik schoon je energieveld op en voer (negatieve) energie af. Ik leg contact met je ziel, waardoor ik je kan geven wat je energetisch nodig hebt. Na een behandeling is het goed om de eerste uren rustig aan te doen en voldoende water te drinken. Het lichaam heeft even tijd nodig om te wennen aan de update van het energieveld.

TELEFONISCH SPREEKUUR

Maandag t/m donderdag

tussen 9.30 en 10.00

Contact
Telefoon: 06 432 636 29
HOOFDLOCATIE
Randhoeve 221
3995 GA Houten